Hogyan segíti a Toggl Track a hatékony időbeosztást?

Problémád van a határidőkkel, vagy csak szeretnéd jobban átlátni a saját projektjeid? A Toggl Track segít abban, hogy hatékonyan menedzselhesd az időbeosztásodat!

Ugye veled is előfordult már az, hogy a nem megfelelő időbeosztás miatt egy tervezett projekted megvalósulása veszélybe került? Vagy hogy teljesen megfeledkeztél egy fontos részfeladat határidejéről, mellyel így csak rendkívüli kapkodás árán sikerült végezned?

Ha igen, akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért érdemes kipróbálnod a Toggl Track-et, mely egy tökéletes eszköz arra, hogy kézben tarthasd projektjeidet és mindig pontos és nívós munkát végezhess!

Micsoda pontosan a Toggl Track?

A Toggl Track egy rendkívül hasznos kis alkalmazás, amely lehetővé teszi a különböző platformokon történő, napi tevékenységek nyomon követését. Részletes betekintést kínál a munkafolyamataidba, és lehetőséget nyújt az optimalizálására azon területek azonosításával, ahol a teljesítmény javítható.

A Toggl Track webes alkalmazás, asztali alkalmazás, böngészőbővítmény (Chrome, Firefox) és mobil applikáció formájában egyaránt elérhető. A különböző platformok mindegyikének megvannak a maga egyedi előnyei. 

A részletes jelentésekhez mindegyik megoldáson keresztül hozzáférhetsz, de a mobilapplikáció például lehetővé teszi azt, hogy akár utazás közbeni is nyomon követhesd tevékenységeidet.

A Toggl Track-et ráadásul akár egy egész csapat is használhatja, ez pedig még hatékonyabbá teszi a különböző projektek részfeladatainak követésében és menedzselésében.

Ami pedig a legjobb az egészben, hogy az alkalmazás használatáért fizetned sem kell, hiszen a legtöbb, fontos funkció teljesen ingyenesen elérhető. A prémium jogosultság megvásárlásával pedig olyan, extra lehetőségekhez jutsz hozzá, mint például a végtelen számú együttműködő partner engedélyezése egy adott projekten belül.

Az idő pénz, a Toggl Track pedig segít spórolni

A Toggl Track-et több tízezer kisvállalkozás, nagy cég és intézmény használja világszerte. Nem véletlenül, hiszen lehetővé teszi, hogy a projektek egyszerűen és hatékonyan mérhetővé váljanak. Használatához pedig nincs szükség előképzettségre. 

Rengeteg hasznos jelentést kérhetsz le vele, hatékonyan ütemezheted a különböző feladatokat, ilyen módon pedig a munkafolyamatokra szánt idő ellenőrizhetővé és eredményesebben beoszthatóvá válik.

Ezáltal pedig rengeteg időt spórolhatsz, és mint azt mindnyájan tudjuk, az idő pénz. Ez olyannyira igaz, hogy egy 2015-ös, összesített felhasználói felmérés szerint a Toggl Track használata a vállalkozások számára évente legalább 25 000 dollárt képes spórolni.

Ez pedig nem csak a megspórolt idő, de az applikáció egyszerű használhatósága és integrálhatósága miatt is igaz. 

A Toggl track ugyanis az összes főbb operációs rendszerhez és mobil platformhoz hozzáférhető, így szinte bármilyen, már meglévő informatikai ökoszisztémával kompatibilis. Ez pedig azt jelenti, hogy egyrészt az összes többi vállalati folyamattal hatékonyan kapcsolható össze, használata pedig drága infrastrukturális és technológiai fejlesztések nélkül is megoldható.

Nem csak hatékony, de biztonságos is egyben

Manapság sok vállalkozás számára jelent kihívást a személyes adatok kezelése, köszönhetően a GDPR előírásoknak. A Toggl Track miatt a személyes adatok miatt sem kell aggódnod, hiszen az applikáció minden adatot a Google Cloud Platformon tárol, ez pedig a legszigorúbb adatbiztonsági előírásoknak is megfelel.

Amiatt sem kell aggódnod, hogy bármilyen fontos adat elveszne az éterben, a Toggl Track ugyanis 24 óránként teljes biztonsági adatmentést készít, melyet nem a felhőben, hanem külön fizikai szerveren tárol.

Ne maradj le az új információkról

Minden héten új és hiteles tudást kaphatsz a webes- és felhőrendszerek világáról. Bemutatom neked a lehetőségeket és bízom benne, hogy megfelelő döntés alapjait képezik számodra.

Vigyázom az adataidra, bővebben olvasd el az Adatvédelmi irányelveim.

© 2024 Hegedüs Tibor EV. Minden jog fentartva.