Ha gyors webshopra van szükséged, irány a Shopify

Nincs tőkéd saját webshop kivitelezésére, vagy épp gyorsan kell valami, ami kiszolgálja az alap igényeket? Megmutatom, miért tökéletes megoldás a Shopify!

Az elmúlt egy év pandémiás helyzete sok vállalkozást kellemetlenül érintett. A vírus azonban egy bizonyos téren tagadhatatlanul hatalmas fellendülést hozott. Ez a terület nem más, mint az online kereskedelem. 

A legtöbb vállalkozás ugyanis próbál alkalmazkodni a hagyományos üzleteket érintő korlátozásokhoz, így sorra nyílnak az online üzletek, ahol az ügyfelek személyes kontaktus nélkül, gyorsan és kényelmesen vásárolhatják meg a számukra szükséges termékeket. 

Egy saját webáruház fejlesztése azonban hosszú hónapokat is igénybe vehet és egyáltalán nem olcsó mulatság. Nem kell azonban aggódnod akkor sem, ha erre épp nem rendelkezel megfelelő nagyságú anyagi kerettel, vagy épp nincs időd arra, hogy egyedi megoldással rukkolj elő!

Most bemutatom neked a Shopify-t, mely lehetővé teszi, hogy Te is létrehozhasd saját online piacteredet. Ráadásul szinte pillanatok alatt, és anélkül, hogy százezreket kellene költened a hatékony nyitásra! 

Mire jó a Shopify?

A Shopify a világ egyik legfejlettebb e-kereskedelmi megoldása. Segítségével gyorsan és egyszerűen hozhatsz létre saját webáruház felületet, melyen nem csak az értékesítést kezelheted, de nyomon követheted a készleteid alakulását, valamint teljes körű online marketing támogatást is igénybe vehetsz. 

Éppen ezért a Shopify kis, kezdő és nagyobb, haladó webáruházaknak is kiváló alapja lehet.

De nem csak egyszerű webshop platform, hanem egy teljes POS rendszer is egyben, ami képes összekötni az online boltot az offline üzleteddel. 

A Shopify nagy előnye, hogy már a legalacsonyabb előfizetési díjért is teljes funkcionalitást kínál. Lényegében egyetlen platformon kezelheted az összes e-kereskedelmi és hagyományos értékesítési felületet, és skálázhatóvá, valamint menedzselhetővé teheted az értékesítés teljes folyamatát.

Miért érdemes használnod?

A Shopify-t több mint 175 országban használják és több mint 1.000.000 online webáruház épül rá. Ez a hatalmas népszerűség legfőképp a fejlett, felhasználóbarát rendszernek köszönhető. Olyan megoldásoknak, mint a rendkívül egyszerűen kezelhető admin felület, mely logikus, praktikus, és melyen könnyedén kiigazodhatsz. Még akkor is, ha korábban sosem használtál más e-kereskedelmi platformot. 

Saját Shopify üzletedet a sablonok segítségével bármikor kedvedre alakíthatod, bővítheted vagy épp egyszerűsítheted igényeid szerint. Az egyszerű használathoz pedig a rendszer rengeteg tanagyagot, cikket, videót, és egyéb segédanyagot is biztosít.

A Shopify egyik legnagyobb előnye továbbá, hogy az Amazon, az Ebay, a Facebook Messenger, vagy épp az Etsy rendszere mellett még több tucat egyéb online platformmal képes integrálódni. Ez azt jelenti, hogy a termékeidet szinte bárhol értékesítheted, miközben a Shopify boltodban mindent egy helyen kezelhetsz.

Ha szeretnél minderről Te magad is meggyőződni, ezt a 14 napos, ingyenes próbaverzió tesztelésével pillanatok alatt megteheted.

Mikor érdemes egyedi webáruházat fejleszteni?

Összességében elmondható, hogy a Shopify minden olyan igényt képes kiszolgálni, mely egy friss webáruház indítása során felmerülhet. Egyszerűen és hatékonyan használható megoldást jelent, és sem a karbantartásra, sem pedig a fejlesztésre nem kell százezreket költened.

Abban az esetben azonban, ha olyan egyedi funkciókra van szükséged, melyet a Shopify sablonjai és moduljai nem képesek biztosítani a számodra, már érdemes elgondolkodnod a saját megoldás fejlesztésén. 
Fontos tudnod azonban, hogy ez egy jóval időigényesebb folyamat, melyhez mindenképp a webfejlesztésben jártas szakember, vagy szakemberek csoportjának segítségét kell igénybe venned. 

Ne maradj le az új információkról

Minden héten új és hiteles tudást kaphatsz a webes- és felhőrendszerek világáról. Bemutatom neked a lehetőségeket és bízom benne, hogy megfelelő döntés alapjait képezik számodra.

Vigyázom az adataidra, bővebben olvasd el az Adatvédelmi irányelveim.

© 2024 Hegedüs Tibor EV. Minden jog fentartva.